Ilmainen toimitus yli 45‚ā¨ ostoksissa!! Everyday laskulla korotonta maksuaikaa jopa 45pv.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa.

Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eik√§ Checkout Finland Oy:ll√§ ole p√§√§sy√§ korttitietoihin eik√§ maksukortin tietoja tallenneta j√§rjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat k√§yt√∂ss√§ kansainv√§liset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode ‚Äďtodentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Ennakkotilisiirto:

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20‚Äď75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkil√∂ille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan my√∂s s√§hk√∂postiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin mill√§ tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja t√§m√§n j√§lkeen t√§ytt√§√§ lomakkeelle tietonsa. P√§√§t√∂ksen ja tiedon lainan my√∂nt√§misest√§ h√§n saa heti. T√§m√§n j√§lkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on k√§sitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, h√§n saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 ‚ā¨/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 ‚ā¨.

Asiakas voi maksaa my√∂s eriss√§ Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 ‚ā¨/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 ‚ā¨.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Collector Bank AB, Y-tunnus 556597-0513, tarjoaa mahdollisuuden ostaa laskulla / osamaksulla sekä vähintään 20-vuotiaille yksityishenkilöille että yrityksille Suomessa.

 • Lasku on nopea ja turvallinen maksutapa.
 • Saat lis√§√§ maksuaikaa.
 • Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun
 • Maksat vasta kun olet saanut tuotteesi.
 • Laskutuslis√§ ostajalle 2,95 ‚ā¨
 • Palvelun k√§ytt√∂ edellytt√§√§ Tupas tunnistautumista.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk.

Lue lisää https://www.collector.fi/

Katso Checkout Finland Oy:n erityisehdot Collector -maksutavan käyttöön

Mash

Mash on kotimainen, turvallinen ja edullinen maksutapa.

Mashilla voit maksaa 10‚Äď3 000 euron arvoisia ostoksia verkossa. Saat joustavasti ja edullisesti lis√§√§ maksuaikaa.

Lue Lisää https://www.mash.com/fi

Ostokset laŐąhetetaŐąaŐąn tilauksesi mukaisesti ja saat 14 vrk korotonta maksuaikaa. EnsimmaŐąinen lasku sekaŐą ehdot tulevat kotiisi ja voit muuttaa sen helposti osamaksuksi.

MobilePay

MobilePayllä voit maksaa verkkokaupassa ostokset nopeasti ja kätevästi. MobilePay on kuluttajalle täysin maksuton sovellus ja tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Sovelluksen voi ladata älylaitteen sovelluskaupasta tai tästä http://bit.ly/MobilePayFiHelppoa maksamista: Ostokset voi maksaa syöttämällä puhelinnumeron ja hyväksymällä MobilePay-sovelluksessaMaksujen suorittaminen on kätevää: Puhelin on yleensä helpommin käsillä kuin maksukortit, maksaminen on nopeampaa. Lisätietoja:
Mobilepay kotisivu
Mobilepay Youtube kanava
Kuluttajien käyttöehdot

OP Lasku

OP Osta laskulla ‚Äďrahoitus on hy√∂dykesidonnainen kertaluotto, jolla kuluttaja voi maksaa verkko-ostokset eriss√§

Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, joka tarkistaa kuluttajan luottotiedot ennen rahoituksen myöntämistä

OP Osta laskulla on tarkoitettu

 • Yli 20-vuotiaille yksityishenkil√∂ille Suomessa
 • Kuluttaja saa ensimm√§iselle maksuer√§lle maksuaikaaa 30 p√§iv√§√§
 • Osta laskulla ‚Äďrahoituksen voi saada 50-5000 euron ostokselle
 • Kuluttaja voi halutessaan maksaa koko velan kerralla pois
 • Osta laskulla ‚Äďrahoituksen korko on kiinte√§ 14,95 % ja maksutavasta perit√§√§n kuluttajalta 2 euron laskutuspalkkion laskulta

Lisätietoja: www.op.fi


ńlš klikkaa, osoitteesi estetššn tšstš