Ilmainen toimitus yli 45‚ā¨ ostoksissa!! Everyday laskulla korotonta maksuaikaa jopa 45pv.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa.

Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eik√§ Checkout Finland Oy:ll√§ ole p√§√§sy√§ korttitietoihin eik√§ maksukortin tietoja tallenneta j√§rjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat k√§yt√∂ss√§ kansainv√§liset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode ‚Äďtodentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Ennakkotilisiirto:

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.

Jousto

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lis√§t√§√§n 2,90‚ā¨:n laskutuslis√§. Laskun saatuasi voit p√§√§tt√§√§ maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa er√§ss√§, alkaen 9,90‚ā¨/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90‚ā¨/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30‚Äď3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Collector Bank AB, Y-tunnus 556597-0513, tarjoaa mahdollisuuden ostaa laskulla / osamaksulla sekä vähintään 20-vuotiaille yksityishenkilöille että yrityksille Suomessa.

 • Lasku on nopea ja turvallinen maksutapa.
 • Saat lis√§√§ maksuaikaa.
 • Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun
 • Maksat vasta kun olet saanut tuotteesi.
 • Laskutuslis√§ ostajalle 2,95 ‚ā¨
 • Palvelun k√§ytt√∂ edellytt√§√§ Tupas tunnistautumista.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk.

Lue lisää https://www.collector.fi/

Katso Checkout Finland Oy:n erityisehdot Collector -maksutavan käyttöön

Mash

Mash on kotimainen, turvallinen ja edullinen maksutapa.

Mashilla voit maksaa 10‚Äď3 000 euron arvoisia ostoksia verkossa. Saat joustavasti ja edullisesti lis√§√§ maksuaikaa.

Lue Lisää https://www.mash.com/fi

Ostokset laŐąhetetaŐąaŐąn tilauksesi mukaisesti ja saat 14 vrk korotonta maksuaikaa. EnsimmaŐąinen lasku sekaŐą ehdot tulevat kotiisi ja voit muuttaa sen helposti osamaksuksi.

MobilePay

MobilePayllä voit maksaa verkkokaupassa ostokset nopeasti ja kätevästi. MobilePay on kuluttajalle täysin maksuton sovellus ja tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Sovelluksen voi ladata älylaitteen sovelluskaupasta tai tästä http://bit.ly/MobilePayFiHelppoa maksamista: Ostokset voi maksaa syöttämällä puhelinnumeron ja hyväksymällä MobilePay-sovelluksessaMaksujen suorittaminen on kätevää: Puhelin on yleensä helpommin käsillä kuin maksukortit, maksaminen on nopeampaa. Lisätietoja:
Mobilepay kotisivu
Mobilepay Youtube kanava
Kuluttajien käyttöehdot

OP Lasku

OP Osta laskulla ‚Äďrahoitus on hy√∂dykesidonnainen kertaluotto, jolla kuluttaja voi maksaa verkko-ostokset eriss√§

Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, joka tarkistaa kuluttajan luottotiedot ennen rahoituksen myöntämistä

OP Osta laskulla on tarkoitettu

 • Yli 20-vuotiaille yksityishenkil√∂ille Suomessa
 • Kuluttaja saa ensimm√§iselle maksuer√§lle maksuaikaaa 30 p√§iv√§√§
 • Osta laskulla ‚Äďrahoituksen voi saada 50-5000 euron ostokselle
 • Kuluttaja voi halutessaan maksaa koko velan kerralla pois
 • Osta laskulla ‚Äďrahoituksen korko on kiinte√§ 14,95 % ja maksutavasta perit√§√§n kuluttajalta 2 euron laskutuspalkkion laskulta

Lisätietoja: www.op.fi


ńlš klikkaa, osoitteesi estetššn tšstš