Ilmainen toimitus yli 45€ ostoksissa!! Everyday laskulla korotonta maksuaikaa jopa 45pv.

Hurtta Outdoors Dazzle valjas  oranssi Näytä suurempana

Hurtta Outdoors Dazzle valjas oranssi

Uusi tuote

Dazzle valjaat ovat ergonominen valinta aktiivisesti liikkuvalle koiralle ja takaavat koiran näkyvyyden myös pimeällä.

Tiedot

1 Tuote

Huom: Tuote lopussa!

44,90 € sis. alv

Tiedot

 Valjaita käytettäessä kovin rasitus tulee koiran rinnan alueelle. Valjaan muotoilu ja pehmustettu rakenne jakavat paineen tasaisesti. Kaulan- ja rinnanympäryksen säätöjen sekä ainutlaatuisen muotoilun ansiosta valjaan istuvuus on erinomainen. Valjaan pintamateriaali on pehmeää ja kestävää polyesteria, joka on helppo pitää puhtaana. Vuorissa käytetyn hengittävän verkkomateriaalin ansiosta valjas ei hankaa tai hiosta koiraa ja on miellyttävä käyttää. Selkäosan pehmuste tukevoittaa valjasta.

 Dazzle valjaisiin  on valittu kirkkaat huomiovärit ja heijastin pinta-alaa on lisätty merkittävästi lisäämään koiran näkyvyyttä myös haastavissa olosuhteissa.

Dazzle valjaan selkäosassa on kädensija, joka helpottaa koiran hallintaa tiukoissa paikoissa. Kädensijan rakennetta ja kestävyyttä on testattu paljon, jotta se on varmasti toimiva ja turvallinen vahvankin koiran käytössä. Kriittisten  kohtien kestävyys valjaassa ja kädensijassa on varmistettu erikoistikkauksilla.

Erityisesti tähän tuotteeseen valitut muoviset soljet helpottavat tuotteen säätämistä oikean kokoiseksi ja takaavat tuotteen käyttöturvallisuuden.

Täten on voitu varmistaa rintakehän ja vyötärön ympäri kulkevien hihnojen sijoittuminen juuri oikeisiin kohtiin. Muoviosien kestävyys on testattu vetolujuustesteillä (SGS). Soljet on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä muovista.

Valjas on helppo pukea koiralle, koska rinnanympäryksessä on soljet molemmin puolin. Koiran jalkaa ei siis tarvitse nostaa valjasta puettaessa.

Reviews

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Write a review

Hurtta Outdoors Dazzle valjas  oranssi

Hurtta Outdoors Dazzle valjas oranssi

Dazzle valjaat ovat ergonominen valinta aktiivisesti liikkuvalle koiralle ja takaavat koiran näkyvyyden myös pimeällä.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

l klikkaa, osoitteesi estetn tst