Ilmainen toimitus yli 45‚ā¨ ostoksissa!! Everyday laskulla korotonta maksuaikaa jopa 45pv.

Slush Combat haalari Näytä suurempana

Hurtta Slush Combat haalari graniitti

Uusi tuote

Hurtta Outdoors Slush Combat haalari

Tiedot

18 varastossa

56,95 ‚ā¨ sis. alv

Tiedot

Hurtta-tuotteet ovat erittäin korkealuokkaisia koiranvaatteita ja -tarvikkeita, joiden suunnittelussa on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen ja kestävyyteen liittyviin rakenteisiin ja yksityiskohtiin sekä parempaan istuvuuteen.

Korkealaatuisesta ulkoilukankaasta valmistettu Slush Combat -ulkoiluhaalari tarjoaa tehokkaan suojan sadetta ja kuraa vastaan. Tuotteen teht√§v√§ on suojata pitk√§karvaisen koiran turkkia ja ihoa ulkoillessa, v√§hent√§en koiran turhia pesukertoja syys- ja kev√§tkausina. Kaupunkilenkeill√§ puku suojaa koiran turkkia erityisesti tiesuolalta ja liikenteen aiheuttamilta ep√§puhtauksilta. Haalarin kangas on laminoitu vedenpit√§v√§ll√§ ja hengitt√§v√§ll√§ Houndtex¬ģ-kalvolla, joka pit√§√§ kosteuden puvun ulkopuolella, mutta tuntuu silti miellytt√§v√§n hengitt√§v√§lt√§ koiran yll√§.

Teknisesti korkeatasoisessa ulkoiluhaalarissa on paljon käyttömukavuutta ja turvallisuutta parantavia yksityiskohtia. Säädettävän vyötärön, pääntien ja lahkeiden ansiosta koiran on helppo juosta ja leikkiä puku päällään.

Näkyvästi sijoitetut 3M-heijastinprintit parantavat koiran näkyvyyttä pimeällä liikuttaessa. Tuote on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin niille koirille ja ihmisille jotka eivät anna sään rajoittaa liikkumistaan. Pehmeytensä ansiosta tuotteen materiaali ei kestä puremista.

Hurtta Outdoors Slush Combat haalari

‚ÄĘ Vedenpit√§v√§

‚ÄĘ Miellytt√§v√§ yll√§

‚ÄĘ 3M-heijastimet

‚ÄĘ Suojaa my√∂s koiran jalat

‚ÄĘ Selk√§osassa aukko valjaiden kiinnitykselle

Reviews

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Write a review

Hurtta Slush Combat haalari graniitti

Hurtta Slush Combat haalari graniitti

Hurtta Outdoors Slush Combat haalari

ńlš klikkaa, osoitteesi estetššn tšstš