Ilmainen toimitus yli 45‚ā¨ ostoksissa!! Everyday laskulla korotonta maksuaikaa jopa 45pv.

Hurtta Outdoors x-sport valjas korppi Näytä suurempana

Hurtta Outdoors x-sport valjas korppi

Uusi tuote

Hurtta Outdoors X-sport-valjaat on suunniteltu ympärivuotiseen veto- ja valjakkourheiluun.

Tiedot

6 varastossa

43,00 ‚ā¨ sis. alv

Tiedot

Aktiiviselle koiralle suunnitellut vetovaljaat ovat tarkoitettu monipuolisiin vauhdikkaisiin vetourheilulajeihin kuten koirahiihtoon ja valjakkoajoon. Valjakkourheilun siirtyessä kesäaikaan valjaita voidaan käyttää juostessa, pyöräillessä tai kickbike potkulautaillessa. Valjaat täyttävät Kansainvälisen Valjakkourheiluliiton (IFSS International Federation of Sled Dog Sports) vaatimukset kilpailukäyttöön soveltuvasta vetovaljaasta.

Vetovaljaissa on kestävät ja mukavantuntuiset neopreenipehmusteet ja ne tuntuvat miellyttävän tukevilta vedon aikana. Pehmeä ja notkea neopreeni mukautuu hyvin koiran liikkeisiin juostessa. Valjaissa ei ole koiraa painavia renkaita tai solkia ja ne ovat helpot ja nopeat pukea. Valjaat tasapainottavat vetovoiman oikeaan kohtaan rintakehälle ja takaavat parhaan istuvuuden. Ergonomisesti optimaaliset vetopisteet takaavat parhaan mahdollisen voiman vetoon ja saavat näin koiran kaiken tehon vetotyöskentelyyn. X-sport valjaiden suunnittelussa ja testauksessa on kiinnitetty erityishuomiota juuri valjakkourheilulajeissa käytettävien rotujen ruumiinrakenteeseen ja valjaiden istuvuuteen näille roduille.

Pimeään aikaan turvallisuutta lisäävät valjaan nauhaan kudotut, runsaat ja hyvin näkyvät 3M-heijastimet. Valjaiden vetolujuus on testattu laboratoriossa ja todettu kestävän jopa 90 kilon painoisen koiran vedon.

 

70 cm / 28" Siperianhusky, Saksanseisoja, Itäsiperianlaika

80 cm / 32" Labradorinnoutaja, Rhodesiankoira, Dalmatialainen

90 cm / 35" Alaskanmalamuutti, Saksanpaimenkoira

Reviews

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Write a review

Hurtta Outdoors x-sport valjas korppi

Hurtta Outdoors x-sport valjas korppi

Hurtta Outdoors X-sport-valjaat on suunniteltu ympärivuotiseen veto- ja valjakkourheiluun.

ńlš klikkaa, osoitteesi estetššn tšstš