Ilmainen toimitus yli 65€ ostoksissa!! kotiin toimitus ostoksissa 13€

Toimitusehdot:

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty. Verkkokaupan tuotteita myy Lemmikkipuoti Kaunotar ja Kulkuri. Tuotteiden hinnat on esitetty arvonlisäverollisina. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Käsittelymaksu 1€/toimitus.

Yritysasiakkaiden kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty.

Yli 65 € tilaukset ilman toimituskuluja.

Tilaaminen:

Tuotteet tilataan ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan ja ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika:

Toimitamme tilauksia jokaisena arkipäivänä ja toimitusajat riippuvat käytetystä kuljetusmuodosta vaihdellen 1-3vrk.

Posti

Posti Economy (postipaketti)

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys

Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Tuotteiden toimitusaika on postin kautta tilatuissa tuotteissa 1-3 arkipäivää. Mikäli olet antanut matkapuhelinnumerosi, saat matkapuhelimeesi ilmoituksen, kun paketti saapuu postiin. Vaihtoehtoisesti saat normaalin saapumisilmoituksen postin mukana. 
Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on saapumisviikko ja kaksi (2) täyttä kalenteriviikkoa.

Yli 65 € tilaukset ilman toimituskuluja.

Posti SmartPOST (Pakettiautomaatti)

Paketti toimitetaan asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen (pakettiautomaatti tai Postin toimipiste), toimitusaika 1-2pv. Vastaanottajalle toimitetaan tekstiviestinä tieto noutopaikasta, sekä lähetyksen noutamiseen tarvittava koodi. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti.

SmartPOST -automaattiin menevän paketin maksimimitat ovat 60x36x60 cm. Mikäli paketti ei mahdu SmartPOST -automaattiin, paketti ohjataan lähimpään postitoimipaikkaan. Tarkista saapumisilmoituksesta paketin noutopaikka. 

Jos olet tilaamassa isoa tuotetta, kannattaa toimitustavaksi valita Postitoimipaikka tai kotiinkuljetus. Esimerkiksi isommat koiran ruokapussit, häkit ja pedit eivät mahdu SmartPOST -automaattiin. 
 
Paketti noudetaan automaatista tai toimipaikasta tekstiviestillä saapuvalla pakettiautomaatin-noutokoodilla. Vastaanottajan koodilla avattu lokero vastaa vastaanottajan vastaanottokuittausta. Toimipaikasta noudettava lähetys luovutetaan vastaanottokuittausta vastaan. Vastaanottajan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on saapumisviikko ja kaksi (2) täyttä kalenteriviikkoa.

Yli 65 € tilaukset ilman toimituskuluja.


Posti Express Flex (Postin Kotiinkuljetus, jakelu sovitusti)

Postin kotiinkuljetuksessa postista soitetaan sinulle 1-2 arkipäivän kuluttua lähetyksen lähettämisestä ja sovitaan jakeluaika kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin, mahdollinen toimitusajankohta (kellonaika) voi vaihdella aluekohtaisesti. On tärkeää, että annat sellaisen puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa aamupäivisin jakeluajan sopimiseksi.

Yli 65 € tilaukset ilman toimituskuluja.Vaihto- ja palautus sekä takuuehdot:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä tuotteita.
Tuoteselosteet ja laput mukana.

Palautus liikkeeseen toimitettuna. Palautuksen rahtimaksu 15€ vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta, jos kyseessä ei ole takuuasia. 

Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista emme maksa palautuskuluja.

Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot:

Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinnumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Postin palautustunnus: 650488

Palauttaminen Helposti-koodilla
Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahnsa Postin automaattiin tai postiin.

Palautusosoite:

Koirakulkuri OY

Konkelontie 4
70910 VUORELA

Emme vastaanota palautuksia yli 30vrk:n kuluttua toimituksista.


l klikkaa, osoitteesi estetn tst