Ilmainen toimitus yli 65€ ostoksissa!! kotiin toimitus ostoksissa 13€

HURTTA HUOMIOLIIVI ECO

Uusi tuote

Nyt näkyy kauas! Tämä koiran huomioliivi on sekä tyylikäs että turvallinen

Tiedot

44,95 € sis. alv

Tiedot

Nyt näkyy kauas! Tämä koiran huomioliivi on sekä tyylikäs että turvallinen. Leikkisällä heijastavalla printillä kuvioitu huomioliivi sopii kaikille koirille metsään ja kaupunkiin. Metsän rauhassa vastaan voi tulla monenlaista kulkijaa eläimistä ihmisiin ja silloin värikäs liivi auttaa muita näkemään koirasi jo kaukaa. Kaupungin vilinässä ja puistolenkeillä huomioliivi tuo turvaa, kun takaa suhahtaa pyörä tai sähköskuutti.

Heijastava koiran huomioliivi on hyödyllinen useissa tilanteissa:
-Aamu- ja iltalenkeille
-Hämärille lenkkipoluille
-Kaupunkikävelyille
-Tyylikäs turva-asuste vilkkaisiin olosuhteisiin

Lisähuomio ei koskaan ole haitaksi. Erityisen tarpeellista se on pitkän kelataluttimen kanssa ulkoileville koirille, jolloin muut kanssaliikkujat panevat merkille hihnan päässä haistelevan tai juoksun hurmaan uppoutuneen koiran.

Kevyt koiran huomioliivi on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä kierrätetystä materiaalista. Kahisematon kangas ei ärsytä tai häiritse koiraa eikä omistajaa. Printit ja vahvat värit tuovat itsessään paljon näkyvyyttä. Oman tärkeän lisänsä tuo kauttaaltaan heijastava printti, joka näkyy kauas.

Uniikki kietaisumallinen heijastinliivi koiralle on helppo pukea. Nosta koiran etujalat aukoista sisään, pujota sitten vyö vastakappaleen läpi ja napsauta solki kiinni. Joustavan vyötärönauhan voit säätää sopivan kokoiseksi sekä kevyt- että vankkarakenteisille koirille.

Huomioliivin hyödyt:
-Runsas heijastava printti huomataan
-Näkyy hyvin runsaankin turkin seasta
-Joustava vyötärönauha on mukava
-Kestävä materiaali ei kahise

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

HURTTA HUOMIOLIIVI ECO

HURTTA HUOMIOLIIVI ECO

Nyt näkyy kauas! Tämä koiran huomioliivi on sekä tyylikäs että turvallinen

l klikkaa, osoitteesi estetn tst