Ilmainen toimitus yli 65€ ostoksissa!! kotiin toimitus ostoksissa 13€

BF Lost Buddies RASCALS koiran pehmolelu Näytä suurempana

BF Lost Buddies RASCALS koiran pehmolelu

1154980

Uusi tuote

Best Friend haluaa Lost Buddies -lelusarjalla tukea kestävää kehitystä

Tiedot

13,50 € sis. alv

Tiedot

Best Friend haluaa Lost Buddies -lelusarjalla tukea kestävää kehitystä. Kutakin lelua varten erikseen valitut luonnolliset tai kierrätetyt materiaalit antavat leluille yksilöllisen luonteen. Valmistuksessa on käytetty erilaisia ympäristöä säästäviä materiaaleja. Best Friend Lost Buddies -sarjassa on leluja sekä koirille että kissoille.

Oletko uusi paras kaverimme?

RANDY, rohmurotta

”Olen kotonani kaupungin vilskeessä ja osaan kiertää rotanloukut. Juusto on kaikkien aikojen lempiruokani. Olen viime aikoina ollut aika yksinäinen. Olisitko uusi Paras Kaverini?”

Minut on valmistettu kierrätetystä PET-pullokankaasta ja luomupuuvillasta.

100% kierrätetystä materiaalista tuotetun PET-kankaan valmistuksessa on käytetty PET-pulloja. Kun PET-pullot on saatu muutettua polyesterikankaaksi, kangas on kuin mitä tahansa polyesteriä ja yhtä turvallista käyttää. Kankaat ovat GRS- eli Global Recycling Standards -sertifioituja.

Luomupuuvilla on ympäristöä säästävä ja kestävä materiaali. Se on myös GOTS- sertifioitua (Global Organic Textile Standard). Luomupuuvilla on luonnollinen, biohajoava materiaali, eikä sen kasvatuksessa käytetä torjunta-aineita. Torjunta-aineet köyhdyttävät maaperän ravinteita ja tuhoavat ekosysteemille hyödyllisiä matoja. Luonnonmateriaalina se on myrkytön.

Materiaaleissa käytetyt väriaineet ovat myös myrkyttömiä.

Lelujen täyte on kierrätettyä polyesteriä.

Käyttö: Jopa kestävin lemmikinlelu voi mennä rikki leikkiessä. Lemmikki voi niellä lelun paloja ja siksi sitä tulee aina valvoa sen leikkiessä lelulla. Älä koskaan anna lemmikkisi leikkiä rikkinäisellä lelulla.

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

BF Lost Buddies RASCALS koiran pehmolelu

BF Lost Buddies RASCALS koiran pehmolelu

Best Friend haluaa Lost Buddies -lelusarjalla tukea kestävää kehitystä

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

l klikkaa, osoitteesi estetn tst