Ilmainen toimitus yli 65€ ostoksissa!! kotiin toimitus ostoksissa 13€

Uusi BF REPELTEC TUUBIHUIVI Punainen Näytä suurempana

BF REPELTEC TUUBIHUIVI

Uusi tuote

Monikäyttöinen Best Friend Repeltec tuubihuivi antaa lisäsuojaa punkkeja, hyttysiä ja kirppuja vastaan.

Tiedot

12,90 € sis. alv

Tiedot

Monikäyttöinen Best Friend Repeltec tuubihuivi antaa lisäsuojaa punkkeja, hyttysiä ja kirppuja vastaan. Repeltec on tehokas, hypoallergeeninen, hajuton ja myrkytön lisäsuoja punkkeja ja muita hyönteisiä vastaan niin koirille, kissoille kuin ihmisille. Se on ympäristöystävällinen ja vaaraton myös vesistölle tai vesielijöille.

Tuubihuivi suojaa erinomaisesti niin marjastajan, ulkoilijan kuin metsästäjän päätä ja kaulaa ikäviltä hyönteisiltä. Lemmikeillä se suojaa niin päätä, kaulaa kuin rintaa, johon punkit usein ensimmäisenä tarttuvat.

Repeltec on kankaaseen pysyvästi kiinnittyvä hyönteissuojakäsittely. Vaikuttava aine on IR3535®, synteettinen aminohappo (etyylibutyyliasetyyliaminopropionaatti), joka vaikuttaa hyönteisen hajuaistiin niitä vahingoittamatta. Saksalaisen lääkeyhtiön Merck:n 1970-luvulla kehittämä teknologia on ollut käytössä jo vuosikymmeniä karkoteaineissa ja todettu lukuisissa testeissä turvalliseksi niin ihmisille, lemmikeille kuin ympäristölle. Teknologia on WHO:n sekä US EPA:n (US Environmental Protection Agency) hyväksymä. Tuubihuivin koko 25 x 48 cm.

Koostumus:

100% polyesteri. Vaikuttava aine IR3535®, synteettinen aminohappo (etyylibutyyliasetyyliaminopropionaatti).

Käyttö:

Best Friend Repeltec tuubihuivi on tehokas, hypoallergeeninen, hajuton ja myrkytön lisäsuoja punkkeja ja muita hyönteisiä vastaan niin koirille, kissoille kuin ihmisille. Konepesu 40 astetta.

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

BF REPELTEC TUUBIHUIVI

BF REPELTEC TUUBIHUIVI

Monikäyttöinen Best Friend Repeltec tuubihuivi antaa lisäsuojaa punkkeja, hyttysiä ja kirppuja vastaan.

l klikkaa, osoitteesi estetn tst