Ilmainen toimitus yli 65€ ostoksissa!! kotiin toimitus ostoksissa 13€

HURTTA MUDVENTURE HEIJASTINTAKKI Näytä suurempana

HURTTA MUDVENTURE HEIJASTINTAKKI

Uusi tuote

Vapise pimeä vuodenaika! Heijastava Mudventure koiran sadetakki on suunniteltu erityisesti sinua varten.

Tiedot

74,95 € sis. alv

Tiedot

Vapise pimeä vuodenaika! Heijastava Mudventure koiran sadetakki on suunniteltu erityisesti sinua varten. Tämän koiran kuoritakin ehdoton kohokohta on heijastava pintakangas, joka näkyy edestä, takaa, sivulta ja päältä. Lisäksi koiran takki pitää veden ja kuran loitolla olipa kevät, kesä tai syksy. Kun tarvitset maksimaalista näkyvyyttä, uusi Mudventure heijastava koiran sadetakki on valintasi.

Sopii monenlaisiin seikkailuihin:

-Metsäretkille
-Kaupunkiympäristöön
-Taajaman ulkopuolelle
-Vilkkaasti liikennöidyille alueille

Erittäin kevyt koiran takki on näppärä ottaa mukaan retkille jotka suuntaavat sysipimeään metsään, vilkasliikenteisille alueille tai kaikkeen siltä ja väliltä. Matkalla iltaleikeille koirapuistoon? Pue heijastava takki päälle ja sinut huomataan jo matkalla. Huonosti valaistu tie? Ei hätää, heijastava pintakangas osuu varmasti lähestyvän auton tai pyörän valoihin.

Kaupunki voi olla koiran omistajalle stressaava paikka, varsinkin pimeällä. Kaupungissa on jos jonkinlaista vekotinta, jotka sujahtelevat koirakon ohitse. Vaikka koiran hämäränäkö on parempi kuin ihmisen, on tärkeää että näkyvyys toimii juuri toisinpäin, eli ihmiset havaitsevat koiran.

Taajamien ulkopuolella liikkuessa hyvien heijastinten merkitys korostuu entisestään, koska siellä ei ole niin paljon katuvaloja kuin kaupungeissa. Tehokkailla heijastimilla varustettu koira näkyy 3 kertaa kauemmaksi kuin ilman heijastimia liikkuva koira. Hyvien heijastinten merkitys korostuu, kun ulkoilutat koiraa vapaana tai kelataluttimessa.

Heijastavan pintakankaan lisäksi koiran sadetakin suunnittelussa on mietitty huolellisesti vedenpitävyyttä. Valjasaukon voi sulkea neppareilla, jolloin vesi ei valu koiran selkään. Vedenpitävän sadekauluksen saa kiristettyä korvien taakse, jolloin vesi ei valu koiran niskaan. Takin voi säätää selän pituudesta sopivaksi ja takajalkojen lenkit pitävät takin paikallaan tuulessa tai vauhdikkailla lenkeillä. Joustava, pehmeä ja säädettävä vyö on mukava päällä.

Valmiina kosteaan keliin:

-Erittäin kevyt ottaa mukaan
-Vedenpitävä sadekaulus
-Vedenpitävä valjasaukko
-Selän pituuden säätö
-Joustava vyö
-Takajalkojen lenkit

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

HURTTA MUDVENTURE HEIJASTINTAKKI

HURTTA MUDVENTURE HEIJASTINTAKKI

Vapise pimeä vuodenaika! Heijastava Mudventure koiran sadetakki on suunniteltu erityisesti sinua varten.

Älä klikkaa, osoitteesi estetään tästä