Ilmainen toimitus yli 65€ ostoksissa!! kotiin toimitus ostoksissa 13€

Uusi HURTTA REISSUVALJAS ECO Näytä suurempana

HURTTA REISSUVALJAS ECO

Uusi tuote

Kaveri kyytiin ja menoksi! Autoiletko koirasi kanssa viikoittain harrastuksiin, ulkoilemaan koirapuistoon tai retkeilemään lähiluontoon?

Tiedot

87,90 € sis. alv

Tiedot

Kaveri kyytiin ja menoksi! Autoiletko koirasi kanssa viikoittain harrastuksiin, ulkoilemaan koirapuistoon tai retkeilemään lähiluontoon? Käykö kutsu päivittäin päivähoitoon ja silloin tällöin trimmaajalle, eläinlääkärille tai koirahierojalle? Viikonloppuisin on kiva lähteä kyläilemään sukulaisten ja koirakavereiden luokse tai ajaa hieman kauemmas tutuista ulkoilureiteistä.

Karvaiset ystävämme kulkevat autossa mukanamme yllättävän moniin paikkoihin. Kaikki koirat eivät matkusta auton tavaratilassa, koska kaikissa autoissa se ei ole mahdollista tai tila on liian pieni. Silloin autovaljailla varustettu autontakapenkki on koiralle sopiva vaihtoehto. Kukapa ei viihtyisi oman tärkeimmän ihmisen kanssa samassa tilassa? Kun koiralla on yllään reissaamiseen sopivat valjaat ja se on kytketty turvavyöllä paikalleen, saa kuljettaja keskittyä rauhassa ajamiseen.

Reissuvaljas on matkustavan koiran paras kaveri:

-Törmäystestattu
-Helppo pukea päälle
-Kestävä ja törmäystestattu rakenne
-Säädöt pääntiessä, rinnanympäryksessä ja vyötäröllä

Reissuvaljaissa koira matkustaa mukavasti istuen, seisten tai maaten. Autovaljaat eivät rajoita koiran liikettä sen vaihtaessa asentoa, mutta pitävät karvaturrin omalla istuimellaan. Muotoilun ansiosta valjaat ovat miellyttävät päällä, vaikka materiaalit ovat jämeriä ja kestäviä. Säädettävä pääntie, rinnanympärys ja vyötärö takaavat sen, että valjaiden istuvuus on juuri sopiva.

Reissuvaljas on ehdottomasti hyödyllinen turvavaruste jokaisen koiranomistajan autoon. Valjas on Hurtan oman tuotekehitystiimin kolmen vuoden tarkan suunnittelun ja testauksen tulos. Valjas on käynyt läpi kymmenen virallista törmäystestiä, jotta se varmasti vastaa haluamaamme laatua. Erittäin lujista materiaaleista valmistettu valjas on kestävä ja sen rakenne on koiralle turvallinen.

Koiran autovaljaat puetaan Y-valjaan tapaan ensin koiran pään yli. Nosta toinen etujalka omalle puolelleen. Muotoiltu ja pehmustettu etukappale asettuu koiran rintakehää vasten. Kehitimme turvavyöhön oman kiinnityssoljen, joka on helppo ja nopea kiinnittää. Kun valjas on koiran päällä, istuimen turvavyö vedetään valjaissa olevan lenkin läpi ja kiinnitetään normaaliin tapaan vastakappaleeseen. Valjaat sopivat kaikkiin yleisiin turvavöihin, sillä erillistä kytkinosaa ei tarvita. Valjaita voi käyttää myös ulkoiluun ja pissataukoihin matkan varrella.

Suunniteltu helppoon reissaamiseen, maapallo mielessä:

-Erillistä turvavyön kytkinosaa ei tarvita
-Metallirengas taluttimelle
-Osa tuotteesta on valmistettu kierrätysmateriaalista

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

HURTTA REISSUVALJAS ECO

HURTTA REISSUVALJAS ECO

Kaveri kyytiin ja menoksi! Autoiletko koirasi kanssa viikoittain harrastuksiin, ulkoilemaan koirapuistoon tai retkeilemään lähiluontoon?

l klikkaa, osoitteesi estetn tst